URED RAVNATELJA:

Stipo Šapina
ravnatelj, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ŽIVOTOPIS RAVNATELJA

Matea Lipak
administrativni suradnik, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.OJ ZA GRAĐENJE I ODRŽAVANJE ŽUPANIJSKIH I LOKALNIH CESTA

Marijo Pušić mag.ing.aedif.
voditelj organizacijske jedinice za građenje i održavanje županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Velimir Slović dipl.ing.građ.
viši stručni suradnik za građenje i projektiranje županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mario Posavac, dipl.ing. prom.
viši stručni suradnik za građenje i održavanje županijskih i lokalnih cesta, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tihana Mikulčić, informatičar
stručni suradnik za građenje i održavanje županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

OJ ZA ODRŽAVANJE I ZAŠTITU ŽUPANIJSKIH I LOKALNIH CESTA

Andrea Fritz Sabljak ing.građ.
voditelj organizacijske jediniceza održavanje i zaštitu županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

Ratko Vujić ing.prom.
stručni suradnik za održavanje i zaštitu županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Nevenka Radanović
suradnik za održavanje i zaštitu, e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OJ ZA PRATEĆE POSLOVE

Anita Mlinarić mag.oec.
voditelj organizacijske jedinice za prateće poslove, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dubravka Šebek struc.spec.publ.admin.
viši stručni suradnik za imovinske poslove, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.    

Snježana Rendulić
suradnik za financije i računovodstvo, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

Marijana Stojanović
čistačica/dostavljačica